A Nefelejcs Egyesület tradicionális helyi receptek megismerésére és gasztronómiai utazásra hívja az érdeklődő, főzni szerető háztartásbeli szakácsnőket, szakácsokat, és mindazokat, akik szeretnének elmélyíteni főzőtudományukat, valamint az otthoni vacsorák alkalmával új, de hagyományos, laktató receptötletekkel előrukkolni.
Aki csatlakozik, az megtudja, hogyan készül az igazi kötöttgaluska-leves, a betyár laska, a Horthy lepény, a csirkeaprólék-leves túrógombóccal, a rakott palacsinta vagy a virágfánk.
A foglalkozásokat vezeti: Balog Gáborné, a Békési Helyi Értéktár Bizottság tagja
NE FELEDJE! A 35 órás tanfolyamra csupán az első 40 személy jelentkezését tudjuk elfogadni térítésmentesen!
Jelentkezni az alábbi dokumentum kitöltésével és elküldésével lehet, vagy a +36 (20) 411-7769-es telefonszámon.